Документација

Нема докумената

Расписан јавни позив за подстицаје за подизање вишегодишњих производних засада воћака и хмеља

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања расписује Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства кроз подршку подизања вишегодишњих производних засада воћака и хмеља за 2023. годину.

Овим позивом опредељена су средства за набавку садница воћака и хмеља; набавку наслона за производне засаде воћака и хмеља; припрему, обраду земљишта, копање јамића за садњу и садњу, односно за набавку супстрата са сертификатом за производне засаде боровнице и/или малине, са постављеним садницама боровница и/или малина у саксијама/врећама, као и супстрата за класичне засаде боровница и/или малина на банковима и хемијску анализу земљишта са препоруком ђубрења земљишта за садњу, односно испитивање механичког састава земљишта.

Захтеви се подносе у периоду од 17. јула до 17. августа 2023. године (за производне засаде јагода подигнуте у трећем кварталу 2023. године, у периоду од 17. јула до 15. септембра 2023. године) преко платформе еАграр, односно портала еПодстицаји.

Текст Јавног позива можете преузети ОВДЕ.

Информације у вези расписаног Јавног позива доступне су на телефоне Инфо-центра Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде: 011/260-79-60 или 011/260-79-61, као и контакт центра Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100 или 011/30-20-101, као и на званичној веб презентацији еАграр, на адреси https://eagrar.gov.rs.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content