EN
[wpml_language_selector_widget]

Документација

Нема докумената

Расписан јавни позив за подстицаје за подизање вишегодишњих производних засада винове лозе

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања расписује Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства кроз подршку подизања вишегодишњих производних засада винове лозе за 2023. годину.

Овим позивом опредељена су средства за  набавку садница винове лозе,  физичко-хемијску анализу земљишта са препоруком ђубрења земљишта за садњу,  израду виноградарског пројекта,  припрему, обраду земљишта, копање јамића за садњу и садњу, набавку наслона за производне засаде, односно набавку коља код засада винове лозе са одомаћеним сортама које се гаје са традиционалним узгојним облицима.

Захтеви се подносе у периоду од 20. јуна до 20. јула 2023. године преко платформе еАграр, односно портала еПодстицаји. Упутство за пријаву за субвенцију можете погледати ОВДЕ.

Текст Јавног позива можете преузети ОВДЕ.

Информације у вези расписаног Јавног позива доступне су на телефоне Инфо-центра Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде: 011/260-79-60 или 011/260-79-61, као и контакт центра Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100 или 011/30-20-101, као и на званичној веб презентацији еАграр, на адреси https://eagrar.gov.rs.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content