Документација

Нема докумената

Данас почиње подношење пријава за Трећи јавни позив у оквиру Пројекта за конкурентну пољопривреду

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања расписало је Tрећи јавни позив за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру пројекта за конкурентну пољопривреду у 2023. години.

Предмет Трећег јавног позива су бесповратна средства за инвестиције које се односе на унапређење конкурентности и веза унутар тржишног ланца у области:  пријема, манипулације, утврђивање квалитета, дораде, складиштења, прераде и пласмана осталих усева; прераде и пласмана млека и млечних производа;  прераде и пласмана меса и производа од меса;  производње и пласмана вина; прераде/дораде, паковања и пласмана пчелињих производа;  пласмана производа старих и уметничких заната, односно послова домаће радиности који су сертификовани, у складу са посебним прописом којим се одређују послови који се сматрају старим и уметничким занатима, односно пословима домаће радиности, начину сертификовања истих и вођењу посебне евиденције издатих сертификата;  откупа, прераде, припреме за даљу продају и пласмана воћа и поврћа.

Овим јавним позивом обухваћени су агрегатори и то:
– предузетници
– привредна друштва као и
– земљорадничке задруге

Рок за подношење пријава је од 4. децембра 2023. године до 2. фебруара 2024. године, у online форми, у оквиру софтверског решења Пројекта Конкурентне пољопривреда Србије које се налази на сајту Пројекта Конкуренте пољопривреде Србије и сајту Управе за аграрна плаћања – Пријавите се 

Информације у вези расписаног Трећег јавног позива доступне су преко мејл адресе info@scap.rs и бројева телефона 066 804 18 36; 066 804 18 38; 066 804 18 38; 066 804 18 39. као и на сајту Пројекта Конкуренте пољопривреде Србије https://scap.rs/

Текст Јавног позива и ближа техничка упутства о начину регистрације корисничког налога, пријави на систем, начину попуњавања, подношења електронског обрасца Пријаве, као и начину пружања техничке подршке подносиоцима пријаве, можете преузети ОВДЕ. 

 

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content