EN
[wpml_language_selector_widget]

Документација

Нема докумената

Продужен рок за пријаву на конкурс 50:40:10

Рок за подношење пријаве за Трећи јавни позив за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру Пројекта конкурентне пољопривреде Србије, познатијег као 50:40:10 продужен је до 15. марта 2024. године. 

У потеклих неколико дана,  детектоване су потешкоће приликом уласка на софтверско решење (апликацију) за подношење пријава за овај позив. Тим Пројекта конкурентне пољопривреде ради на отклањању свих узрока потешкоћа, те се надају брзој нормализацији приступа апликацији а тиме и подношења пријава.

У складу са условима Јавног позива, али и новонасталом ситуацијом, подношење пријава за Трећи јавни позив које је омогућено до 29. фебруара, биће продужено за временски период од 15 дана, односно биће омогућено до петка, 15. марта 2024. године.

Корисницима се пружа могућност да добију бесповратна средства, у износу од 50% од укупне вредности инвестиције (са ПДВ-ом), 40 % кредитно финансирају из кредита са пословним банкама уз свега 10% сопственог учешћа, за реализацију пројеката којим ће унапредити пољопривредну производњу газдинстава и учествовати у развоју конкурентности пољопривреде у Републици Србији.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content