Документација

Нема докумената

Пријављивање за премију за млеко од 3. априла

Јавни позив за премију за млеко за 1. квартал биће расписан у понедељак, 3. априла, док ће јавни позив за давања по хектару бити померен како би пољопривредни произвођачи имали довољно времена да провере и ажурирају своје податке у катастру, прикупе потребну документацију и регулишу уговорне односе.

Истичемо да то апсолутно неће утицати на исплату субвенција, које ће пољопривредни произвођачи добити у исто време како је и планирано.

Наиме, јавни позив за давања по хектару ће трајати месец уместо 45 дана, те ће обрада захтева и динамика исплате бити непромењена.

Пријаве за премију за млеко се подносе као и до сада –  преко млекара, а постоји и могућност непосредног пријављивања примарних произвођача.  Јавни позив ће трајати до 15. априла, а исплата премије за млеко ће бити реализована након завршетка јавног позива у року од 30 дана.


Уколико се пријављујете самостално, овде преузмите  Упутство  за пријављивање за премију за млеко.

Уколико се пријављујете као млекара, овде преузмите Упутство за пријаву.


Још једном подсећамо све пољопривредне произвођаче да крајњи рок за пријаву у систем еРПГ не постоји, те сте у могућности да пријаву и обнову статуса газдинства одрадите све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content