EN
[wpml_language_selector_widget]

Документација

Нема докумената

Пријава за хектаре могућа и за парцеле на верификацији

Обавештавамо пољопривредне произвођаче да могу да поднесу захтеве за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи и за парцеле које су на верификацији, а на којима се налази биљна култура.

Ова могућност односи се на пољопривредне произвођаче који су извршили обнову регистрације, а уведена је како бисмо им изашли у сусрет и обезбедили им да се у што већем броју пријаве за ову врсту подстицаја.

Парцеле на којима се налази биљна култура, а тренутно су на верификацији ће и пре њеног завршетка бити видљиве на платформи еПодстицаји и корисници ће имати могућност да поднесу захтев за подстицаје у биљној производњи.

Обрада поменутих захтева уследиће након што парцеле буду одобрене и уписане у пољопривредно газдинство подносиоца захтева.

Корисници који су већ поднели захтев за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи без парцела на којима се налази биљна култура, а које су на верификацији, потребно је да исти измене и укључе и те парцеле.

Подсећамо да је обнова регистрације пољопривредног газдинства могућа и уколико постоје парцеле на одобравању, а испуњени су сви остали (прописани) услови.

Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи могу поднети захтев за подстицаје на порталу еПодстицаји.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content