Документација

Нема докумената

Пројект конкурентне пољопривреде: Позив за радионицу за консултанте

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Управа за аграрна плаћања позива заинтересована привредна друштва и предузетнике који се баве пружањем консултантских услуга, израдом пословних/бизнис планова, израдом пројеката и техничке документације, израдом студија изводљивости и других студија да се пријаве за учешће на првој информативној радионици за приватне консултанте у склопу реализације Пројекта конкурентне пољопривреде Србије на тему: 

„Пројекат конкурентне пољопривреде Србије (Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства и Светска банка); Расписивања првог јавног позива за доделу бесповратних средстава – услови и циљеви“.

Свако правно лице може делегирати максимално једну особу које ће путем ZOOM платформе учествовати на online информативној радионици.

Заинтересована правна и физичка лица могу се за радионице пријавити на е-маил адресу: info.radionica@scap.rs достављањем попуњеног пријавног формулара.

Образац пријавног формулара можете преузети  овде:    https://scap.rs/dokumenti/prijava001.xlsx

Пријавне формуларе доставити на наведену е-маил адресу најкасније до уторка 06.априла 2021. године до 12.00 часова.

Након сагледавања броја пријављених приватних консултаната и техничких могућности заинтересовани ће бити обавештени о тачном времену одржавања информативне радионице као и о осталим информацијама везаним за укључење на радионицу. Обуку ће реализовати Тим за реализацију пројекта.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content