Документација

Нема докумената

Пољопривредницима на располагању више канала информисањa

Обавештавамо пољопривредне произвођаче да је у претходном периоду примећена повећана фреквенција позива на телефонским линијама наших контакт центара и да су им, уколико нису могућности да у датом моменту добију информацију тим путем, на располагању и други канали комуникације.

Поред телефонских линија контакт центра Управе за аграрна плаћања (и еАграра), као и Инфо центра Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде,  корисницима је омогућено да неопхoдне информације добију и другим путем.

То могу учинити путем контакт форме која се налази на званичним веб презентацијама Управе за аграрна плаћања на адреси https://uap.gov.rs/#kontakt и на званичној веб презентацији еАграр-а на адреси https://eagrar.gov.rs .

Такође, електронски упит могу послати и на имејл адресе: uap.callcentar@minpolj.gov.rs,  uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs  и office@minpolj.gov.rs или путем друштвених мрежа (Инстаграм и Фејсбук) Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Управе за аграрна плаћања.

Разумемо важност ваших питања и потребу за информацијама и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и Управа за аграрна плаћања настоје да сви упити буду реализовани у најкраћем могућем временском периоду.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content