Документација

Нема докумената

Пољопривредници, проверавајте редовно еСандуче ради брже исплате средстава

Обавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/ како би прихватили решења, која на тај начин постају правоснажна и извршна, што омогућава исплату средстава.

Неопходно је да пољопривредни произвођачи прихвате и преузму Решење о усвајању захтева за субвенције које је испоручено у њихово еСандуче и уколико немају примедбе, одрекну се права на жалбу сагласно Упутству за одустанак од жалби. На тај начин средства ће бити брже исплаћена на кориснички рачун пријављен у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.

Упутство за одустанак од жалби – еПодстицаји 

За све додатне информације корисници се могу обратити на контакт телефоне Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100, 011/30-20-101 и 011/30-20-118 или 0800/106-107, сваког радног дана од 7:30 до 15:30 часова, као и на званичној веб презентацији Управе за аграрна плаћања на адреси https://uap.gov.rs/#kontakt и на званичној веб презентацији еАграр, на адреси https://eagrar.gov.rs .

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content