Документација

Нема докумената

Четврти сајам Agro Belgrade 2023 почиње 26. јануара 2023. године

Четврти Међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства Agro Belgrade 2023, биће одржан од 26. до 28. јануара на Београдском сајму. Као и претходних година, и ове ће се реализовати као сајамско-конференцијски догађај, у чијем је фокусу размена знања, искустава и пословних прилика у овим трима областима пољопривреде.

На сајму ће учешће узети више од 500 излагача из региона и света, а међу главним биће произвођачи свежег, смрзнутог и прерађеног воћа, поврћа и грожђа, потом пољопривредна механизација популарних брендова, системи за наводњавање, системи противградне заштите, расадници, семенске и хемијске куће, као и компаније из других сегмената неопходних за успешно бављење овим гранама пољопривреде.

Конференцијски део обухватиће актуелне теме из области воћарства, повртарства и виноградарства, о којима ће говорити еминентни стручњаци и представници институција, организација и компанија. Посебна пажња биће посвећена тржишту воћа и поврћа, а у оквиру овог панела говориће представници великих европских и домаћих ланаца, купаца и дистрибутера. Једна од главних тема биће климатске промене и њихов утицај на промене у производњи воћа и поврћа.

Agro Belgrade 2023 подржан је од стране Пројекта велика мала привреда који финансира USAID, а реализује развојна агенција ACDI/VOCA, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Град Београд – Секретаријат за пољопривреду и NALED, док је земља партнер Краљевина Холандија.

Управа за аграрна плаћања ће узети учешће и на овогодишњем сајму воћарства, повртарства и виноградарства AgroBelgrade 2023. Посетите нас на штанду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде!

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content