Документација

Нема докумената

11. Конференција платних агенција балтичких земаља, Пољске и Србије

11. Конференција  платних агенција  балтичких земаља,  Пољске и Србије одржана је у периоду од 26. до 28. cептембра 2012. године на Андревљу, Фрушка гора.

Конференције балтичких  и Пољских платних агенција се одржавају сваке године у другој земљи, а  у вези подршке пољопривреди и руралном развоју. Последњих десет година, ове конференције су одржане у Литванији, Летонији, Естонији и Пољској. Последња конференција одржана је у Литванији (Клаипеда) у септембру 2011. године. Српски представници из Управе за аграрна плаћања тада су по први пут  учествовали на овој конференцији, али на основу потписаног  протокола о сарадњи између Управе за аграрна плаћања (Србија) и НПА (Литванија), која је усвојила одредбу да се Управа придружи иницијативи организовања међународних  конференција  платних  агенција балтичких земаља и Пољске, домаћин овогодишње конференције била је Србија.

Око тридесетак гостију из иностранства, заједно са српским представницима из Управе за аграрна плаћања искористили су прилику да размене искуства у вези са електронским сервисима и ИТ системима, улогом интерних ревизора и интерне ревизије, као и активностима у вези ЛПИС за наредни период почевши од 2014. године.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content