УАП
ПОЧЕТНА

Позив на информативну ИПАРД радионицу

Објављено: 20. јула 2021. Категорија: Вести 2021, ИПАРД II

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Одељење за управљање ИПАРД програмом и Управа за аграрна плаћања позивају заинтересована  привредна друштва и предузетнике, који се баве пружањем консултантских услуга, израдом пословних/бизнис планова, пројеката и техничке документације, да присуствују инфомативној радионици која ће бити одржана у четвртак, 12. августа 2021. године  са почетком у 10.00 часова у Пољопривредном клубу, Булевар краља Александра 84/I, Београд.

Теме информативне радионице су:

Шести Јавни позив за Меру 1 и Четврта измена Правилника за ИПАРД Меру 1: Инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава,

Четврти Јавни позив за Меру 3 и Четврта измена Правилника за ИПАРД Меру 3: Инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопровредних производа и производа рибарства и

Припрема ИПАРД III програма Републике Србије 2021-2027.

 

Заинтересовани учесници могу се пријавити најкасније до 09.08.2021. године, односно до попуне слободних места, путем  пријавног формулара који можете попунити ОВДЕ.

 

Молимо вас да, због епидемиолошке ситуације, испред сваке консултантске куће пријавите највише једног представника. У случају великог интересовања биће организована додатна радионица.

 

Дневни ред радионице

Поделите на:

ДОКУМЕНТАЦИЈА

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената.