EN
[wpml_language_selector_widget]

Документација

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената

УАП на првом Међународном сајму воћарства, виноградарства и повртарства – AgroBelgrade  

Управа за аграрна плаћања учествоваће на првом специјализованом сајму воћарства, виноградарства и повртарства – AgroBelgrade, који ће се од 30. јануара до 01. фебруара 2020. године одржати у халама 1, 4 и 1а Београдског сајма.

Партнери сајма AgroBelgrade су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, УСАИД-ов пројекат за конкурентну привреду, Град Београд – Секретаријат за привреду, Београдски Сајам и удружење новинара за пољопривреду Agropress.

Манифестацију ће свечано отворити Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Сајамски део је резервисан за преко 500 излагача, укључујући највеће светске компаније. На 20.000 м2 сајамског простора поред домаћих, представиће се и око 40 страних излагача из Италије, Индије, Украјне, Енглеске, Турске, Холандије, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине, Бугарске, Македоније, Грчке и Немачке.

Очекује се преко 50.000 посетилаца, а биће организоване посете пољопривредника из великог броја градова и општина, као и Удружења пољопривредника, пре свега из земље, али из региона. Такође, студентима пољопривреде је преко студентских организација ИААС и ММПС дистрибуирано 3000 улазница.

Током три дана сајма биће одржано 12 конференцијских програма који ће се бавити актуелним изазовима, као што су примена савремених технолошких решења у пољопривреди, органска производња, ЕУ политикa у пољопривреди и утицаји климатских промена на производњу хране.

Један од учесника панела Финансирање агробизниса – Актуелни и нови програми финансирања, који ће се одржати у Хали 1а Београдског сајма у  петак 31. јануара 2020. године са почетком у 10 часова, биће директорка Управе за аграрна плаћања Биљана Петровић.

Комплетан програм сајaмске манифестације AgroBelgrade можете преузети овде.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content