Документација

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената

Објављена ранг листа за Четврти јавни позив – ИПАРД Мера 3

Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде објавила је Ранг листу одобрених  захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје у Четвртом јавном позиву за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства.

Подносилац захтева за одобравање пројекта има право на приговор на своје место на Ранг листи у року од 15 дана од дана објављивања ранг листе. По коначности одлука о приговору, Управа објављује коначну ранг листу захтева за одобравање пројекта на званичној интернет страници Управе.

Предмет овог Јавног позива су инвестиције и прихватљиви трошкови у вези са изградњом, као и набавком нове опреме и механизације. Обухваћени су сектори млека, меса и воћа и поврћа, јаја и грожђа. Опредељена су средства у износу од 3.000.780.714 динара, а висина подстицаја је 50%, односно 60% прихватљивих трошкова за инвестиције у области управљања отпадом и отпадним водама.

Минималан износ подстицаја које корисник може да оствари у оквиру свих сектора је 10.000 евра, док је максимални подстицај у оквиру сектора воћа и поврћа, сектора меса, јаја и грожђа милион евра, док у сектору млека корисници могу да остваре подстицај и од два милиона евра.

 

Ранг листa Четврти јавни позив – ИПАРД Мера 3

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content