Документација

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената

Објављена коначна ранг листа за Четврти јавни позив – ИПАРД Мера 3

Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде објавила је Коначну ранг листу одобрених захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје у Четвртом јавном позиву за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства.

Пројекти ће бити одобравани у складу са Коначном ранг листом и расположивим финансијским средствима, након административне и теренске контроле ипуњености услова. По овом Јавном позиву опредељена су средства у износу од 3.000.780.714 динара, а висина подстицаја је 50%, односно 60% прихватљивих трошкова за инвестиције у области управљања отпадом и отпадним водама.

Минималан износ подстицаја које корисник може да оствари у оквиру свих сектора је 10.000 евра, док је максимални подстицај у оквиру сектора воћа и поврћа, сектора меса, јаја и грожђа милион евра, док у сектору млека корисници могу да остваре подстицај и од два милиона евра.

Kоначна ранг листа – Мера 3, Четврти јавни позив 

 

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content