EN
[wpml_language_selector_widget]

Документација

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената

Измењен Правилник о ИПАРД подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде објавило је Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава („Службени гласник РС“ број 78/2018 од 19.10.2018. године).

Најважније измене односе се на посебне услове за остваривање права на одобравање пројекта у сектору воћа, где ће се услов по питању површине под засадима испуњавати на крају инвестиције, а не приликом подношења захтева за одобравање пројекта како је до сада био случај. У прихватљиве трошкове биће укључени и трошкови превоза и монтаже, док ће подстицаји моћи да се остваре и за производњу садног материјала воћа и матичњака воћа, као и за производњу родитељског јата кокошака тешког типа.

Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава можете преузети на званичним интернет страницама Министарства – http://www.minpolj.gov.rs/ipard-program-2014-2020/ и Управе за аграрна плаћања – https://uap.gov.rs/mera-1-investicije-u-fizicku-imovinu-poljoprivrednih-gazdinstava/.

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content