Документација

Преузмите пратећу документацију

Нема докумената

ИПАРД представљен на Међународном сајму књига

Управа за аграрна плаћања је ове године по први пут учествовала на Међународном сајму књига, највећој манифестацији у региону посвећеној књизи. У оквиру штанда Министарства за европске интеграције посетиоцима је, поред осталих пројеката и публикација које приближавају процес европских интеграција Србије, по први пут представљен ИПАРД програм.

Представљање пројекта на сајму књига је увод у низ инфо дана и радионица на тему спровођења ИПАРД мера, које ће у сарадњи са ИПА пројектом „Подршка ИПАРД оперативној структури“ широм Србије спровести Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Први инфо дан најављен је за петак 26. октобар 2018. године, а на њему ће учествовати министар Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде,  представници Делегације Европске уније у Републици Србији, представници удружења пољопривредних произвођача и прерађивача, невладиних организација, представници министарстава, научно-истраживачких и образовних институција, привредних комора, Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине, локалне самоуправе, пољопривредних саветодавних служби, Сталне конференција градова и општина,  итд.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде кроз информативне дане  жели да корисницима ИПАРД II средстава пружи потребне информације о  могућностима и захтевима ИПАРД II програма, као и правилима и условима које корисници треба да испуне како би остварили право на одобравање пројеката и исплату ИПАРД средстава, a све с циљем да захтеви који се достављају буду квалитетни, комплетни и да омогуће већи проценат искоришћености средстава како би се побољшала конкурентност, одрживост и ефикасност пољопривредног сектора Републике Србије.

s

Поделите овај текст:
Поделите овај текст:
Skip to content