УАП
ПОЧЕТНА

Четврто заседање ИПАРД Одбор за праћење

Објављено: 17. новембра 2018. Категорија: Вести 2018, ИПАРД II

Четврто заседање Одбора за праћење спровођења ИПАРД програма (ИПАРД Одбор за праћење) oдржаће се у уторак, 20. новембра 2018. године у Палати „Србија” у Београду. Том приликом биће представљени предлози за измену ИПАРД програма, чије се усвајање очекује, као и припрема акредитације за још две ИПАРД мере.

Чланови ИПАРД Одбора за праћење разматраће резултате спровођења три јавна позива за ИПАРД подстицаје који су до сада расписани: два за меру 1 – Инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава и један за меру 3 – Инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства.

Предстојећој седници ће, поред чланова Одбора, присуствовати и представници Генералног директората Европске комисије за пољопривреду и рурални развој, Делегације Европске уније у Србији, као и представници Министарства финансија, Министарства за европске интеграције, Канцеларије за ревизију система управљања средствима Европске уније и други. Одбором председава Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Материјал са Четвртог заседања ИПАРД Одбора за праћење можете преузети ОВДЕ

Поделите на: