У циљу припреме ИПАРД III програма, ИПАРД Управљачко тело иницирало је израду и ажурирање секторских анализа у оквиру ИПАРД Мере 1 и Мере 3. Резултате спроведених секторских анализа, аутори анализа ће представити свим заинтересованим странама, након чега ће бити дефинисане препоруке за писање ИПАРД III Програма.
Јавно представљање резултата секторских анализа ће бити одржане по следећем распореду:
13.01.2020. од 11:00 – 13.30 ч. – Сектор производње и прераде осталих усева, Привредна комора Србије (Спрат 8, Сала 1), Теразије 23, Београд
14.01.2020. од 11:00 – 13.30 ч. – Сектор производње и прераде поврћа, Привредна комора Србије (Спрат 8, Сала 1), Теразије 23, Београд
15.01.2020. од 11:00 – 13.00 ч. – Сектор производње и прераде млека, Институт за хигијену и технологију меса, Каћанског бр. 13, Београд
15.01.2020. од 13:00 – 15.30 ч. – Сектор производње и прераде меса, Институт за хигијену и технологију меса, Каћанског бр. 13, Београд
16.01.2020. од 12:00 – 14.30 ч. – Сектор рибарства, Пољопривредни факултет у Земуну (Свечана сала), Немањина 6, Земун
17.01.2020. од 11:00 – 13.30 ч. – Сектор производње и прераде воћа, Регионална привредна комора Ваљево, Карађорђева 64, Ваљево
Позивамо све заинтересоване да присуствују презентацији и дискусији секторских анализа на основу које ће бити дефинисане даље препоруке за израду ИПАРД III програма.