UAP
POČETNA

Raspisan Konkurs za podršku mladim poljoprivrednicima i javni pozivi za podršku investicijama u primarnoj biljnoj i stočarskoj proizvodnji

Objavljeno: 3. jul 2018. Kategorija: Vesti 2018

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja je 02. jula 2018. godine raspisisala Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2018. godini.

Konkurs sadrži obrazac prijave na konkurs, uslove za ostvarivanje prava na podsticaje, dokumentaciju, elemente rangiranja, način utvrđivanja rang liste, rok za podnošenje prijave na konkurs, kao i drugu dokumentaciju i ostale informacije.

Prijava na Konkurs podnosi se u roku od 2. jula do 15. avgusta 2018. godine.

Istog dana – 02. jula 2018. godine, raspisani su i Javni poziv za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2018. godini i Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu  u 2018. godini. Javni pozivi sadrže podatke o: licima koja ostvaruju pravo na podsticaje, uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje, obrascu zahteva kao i maksimalnim iznosima podsticaja po korisniku, rokovima za podnošenje zahteva i dokumentaciji koja se podnosi uz zahtev.

Zahtev za odobravanje prava na podsticaje (po osnovu oba javna poziva) podnosi se u roku od 2. jula do 17. septembra 2018. godine.

Konkurs i javni pozivi su objavljeni na oglasnoj tabli Uprave za ararna plaćanja, Bulevar kralja Aleksandra br. 84, Beograd, kao i na zvaničnoj internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede http://www.minpolj.gov.rs i zvaničnoj internet stranici Uprave za agrarna plaćanja http://uap.gov.rs.

Informacije u vezi raspisanog Konkursa i javnih poziva dostupne su na telefone Info-centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede: 011/260-79-60 ili 011/260-79-61, kao i Kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja 011/30-20-100 ili 011/30-20-101, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 časova.

Podelite na:

DOKUMENTACIJA

Preuzmite prateću dokumentaciju