UAP
POČETNA

11. Konferencija platnih agencija baltičkih zemalja, Poljske i Srbije

Objavljeno: 2. oktobar 2012. Kategorija: Vesti 2012

11. Konferencija  platnih agencija  baltičkih zemalja,  Poljske i Srbije održana je u periodu od 26. do 28. ceptembra 2012. godine na Andrevlju, Fruška gora.

Konferencije baltičkih  i Poljskih platnih agencija se održavaju svake godine u drugoj zemlji, a  u vezi podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju. Poslednjih deset godina, ove konferencije su održane u Litvaniji, Letoniji, Estoniji i Poljskoj. Poslednja konferencija održana je u Litvaniji (Klaipeda) u septembru 2011. godine. Srpski predstavnici iz Uprave za agrarna plaćanja tada su po prvi put  učestvovali na ovoj konferenciji, ali na osnovu potpisanog  protokola o saradnji između Uprave za agrarna plaćanja (Srbija) i NPA (Litvanija), koja je usvojila odredbu da se Uprava pridruži inicijativi organizovanja međunarodnih  konferencija  platnih  agencija baltičkih zemalja i Poljske, domaćin ovogodišnje konferencije bila je Srbija.

Oko tridesetak gostiju iz inostranstva, zajedno sa srpskim predstavnicima iz Uprave za agrarna plaćanja iskoristili su priliku da razmene iskustva u vezi sa elektronskim servisima i IT sistemima, ulogom internih revizora i interne revizije, kao i aktivnostima u vezi LPIS za naredni period počevši od 2014. godine.

Podelite na:

DOKUMENTACIJA

Preuzmite prateću dokumentaciju

Nema dokumenata.